Consiliere psihologica online

"Cea mai mare suferinta vine adesea nu de la situatia in sine, ci de la ce ne spunem noua insine despre ea"spune  Dr. Richard Moss
Ca psiholog, eu, te pot asculta si te pot sprijini sa te detasezi de credintele blocante, de relatii care te impiedica sa fii Tu, de falsele credinte si limitarile ce ti-au fost inculcate de mediul familial, scolar, social, de promisiuni etc.
Serviciul de consiliere psihologica online este creat cu un singur scop si anume sa va  inlesneasca accesul la psiholog. Daca ati ajuns aici si cautati sprijin, sunt gata sa vi-l ofer cu respect si profesionalism. Cu un simplu click pe skype vicctoriaion accesati o usa care vi se deschide. Dincolo de "usa" este un profesionist pregatit sa va intampine si sa va asculte fara sa va respinga , fara sa va eticheteze, fara sa va judece.

Tariful este 1,50 lei /minut pentru solicitantii din Romania si 2.50 lei/minut pentru solicitarile din strainatate
Sedinta pe skype / pe telefon dureaza 60 minute . Depasirile de timp (peste cele 60 minute) se vor  achita ulterior.  Plata se face, in avans, in contul  CECBanck RO72CECEB00108RON3445388, titular Ion Victoria.   

 codul swift al cec bank: CECE CEC BANK S.A. CECEROBU

Sedinta o vom programa dupa ce trimiteti confirmarea platii.
telefon/WhatsApp  : 0746 181 199
skype : vicctoriaion
Sedintele online programate se pot anula cu maxim 12 ore inainte, in caz contrar va asumati achitarea sedintei neonorate prin participare.

Intazierile sunt asumate de pacient!!!!!
De ce consiliere psihologica          online?
Pentru ca ofera posibilitatea solutionarii problemelor dumneavoastra cu costuri  reduse de bani si mai ales de           timp.
Alt beneficiu major il constituie eliminarea distantelor dintre dumneavoastra, cel/cea care aveti nevoie de sprijin si consiliere psihologica,  si consilier, adica eu cea care imi afirm intentia si disponibilitatea sa va ofer sprijin, ascultare, intelegere si desigur , impreuna, sa  gasim cele mai adecvate solutii pentru dumneavoastra.

Alegand consilierea psihologica online suntem la un click distanta  chiar daca locuiti in America de Nord, Australia, Europa sau Bucuresti. Si intr-adevar sunt multi romani care , desi traiesc dincolo de granitele Romaniei, apeleaza la serviciile psihologilor romani.
Sedintele pe Skype se desfasoara in timp real , ne putem auzi insa nu este obligator sa ne vedem astfel  se asigura protectia celor care doresc sa-si protejeze identitatea.

Alegeti consiliere psihologica online si scapati de trac si de orice alta posibila emotie care  va incearca la gandul ca va destainuiti "in fata" unui strain. Multe dintre intalniri incep cu .." Stiti nu am mai fost niciodata la psiholog, ma tem sa nu spun vreo prostie si sa va faceti o impresie    gresita".
Ce vreau sa stiu despre dumneavoastra?
•Ce varsta aveti? Casatorit(a)/intr-o relatie, divortat?
•Ce nivel economic si cultural aveti?
•Unde mancati si care este mancare preferata?
•Unde si cum va petreceti timpul liber?
•Ce reviste/ziare cititi?
•Ce muzica ascultati?
•Ce post de TV/emisiuni  urmariti?
•Unde socializati cel mai mult?
•Unde va faceti cumparaturile? Va insoteste cineva?
•Ce hobby-uri aveti?
•La ce targuri/expozitii/ worshopuri mergeti?
•Ce tip de activitati intreprindeti cel mai des si unde?
•Unde va petreceti timpul liber?
•Care este culoarea preferata?
• Aveti prieteni? Cati si cat de des va intalniti?
Partea buna este ca nu va oblig sa raspundeti la aceste intrebari.
Partea cu adevarat minunata este sa va aplecati asupra acestor intrebari si sa va raspundeti sincer .
Ce vreau sa stiu este cum va pot ajuta? ce asteptari aveti de la mine?
Va indemn sa actionati pentru ca viata nu asteapta pe nimeni!

2 comentarii:

 1. Buna ziua, doamna psiholog! Ma gandesc sa apelez la un psiholog si sa fac niste sedinte online. Nu locuiesc in Romania si sunt curios sa aflu de ce tarifati diferit consilierea persoanelor aflate in Romania fata de cele care sunt in strainatate. Va multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stiu ca raspund cu mare intarziere, insa abia azi am vazut comentariul. Imi cer scuze. E o intrebare corecta.
   Iata raspunsul:diferenta o face puterea de cumparare a acestui serviciu de catre o persoana care munceste in Romania si puterea de cumparare a unei persoane care munceste in strainatate. Aceasta diferentiere este valabila doar pentru sedintele online.

   Ștergere