joi, 3 februarie 2011

Generatia EU vs Generatia NOI

Perioada ce o traversam corespunde declinului Generatiei EU . Depinde de fiecare cum va intelege sa faca trecerea catre Generatia NOI si cand.
Egocentrismul si individualismul au avut beneficiile lor, dar si minusurile lor.  Inca o Generatie EU ar fi prea mult; oamenilor le-ar fi imposibil sa mentina lucrurile sub control. Este suficient sa privim in jur cu ochii larg deschisi si sa vedem ce se intampla acum. Evenimentele exterioare noua ne constrang si ne obliga la schimbare. Acceptand schimbarea ne va fi mai usor. Impotrivindu-ne  ne va fi  greu, foarte greu.
Este timpul pentru NOI!
Cum simtiti aceasta?  Ce simtiti afirmand "este timpul pentru NOI" ?
Citeam in prefata unei carti un indemn " Cine vrea sa mearga repede sa mearga singur. Cine vrea sa mearga departe sa mearga in grup".
Cu siguranta oamenii vor sa mearga mai departe.
2 comentarii:

  1. Dana, imi amintesti de mine,intr-o etapa ce am depasit-o cu greu. Tot ce vroiam era TIMP. Vroiam sa pot tine timpul in loc, dar singurul lucru ce mi-a reusit a fost sa ma blochez pe mine in loc. Sper sa nu fie si cazul tau. Desigur a te apleca asupra ta nu este sinonim cu a te bloca, totusi gheata e foarte subtire.

    RăspundețiȘtergere