miercuri, 21 mai 2014

Ceea ce nu inteleg, nu inseamna ca nu este posibil.

OFERTA: Pachet de 3 sedinte de psihoterapie energetica la pretul de 100 lei 

Da, este posibil! 

Modul in care va gestionati emotiile va determina stare de bine si calitatea vietii. Cand stress-ul, nemultumirile si oboseala treneaza, ele pot genera adevarate depresii.
Cum puteti depasi rapid aceste inconveniente inerente vietii trepidante si solicitante ce o traiti?

Cu cateva sedinte de EFT ( Tehnici de Eliberare Emotionala).

Ceea nu cunosc, nu inseamna ca nu exista. Ceea ce nu inteleg, nu inseamna ca nu este posibil. Ceea ce e diferit de tot ceea ce am verificat, nu inseamna ca nu este eficace. Spun toate acestea ca om, femeie si psiholog si mai ales ca psiholog, stiut fiind ca un psiholog nu poate fi suma tuturor lucrurilor.
Imi amintesc cu placere reactia medicului meu de familie care, razand de povestile mele si indoindu-se de validitatea unor rezultate, a spus:" Da, probabil ca si mine, la timpul respectiv lumea medicala a ras ori s-a indoit de succesul penicilinei obtinuta din mucegai".

EFT-ul are arie de aplicatie larga, iar rezultatele se simt de la prima sedinta. Pentru consolidare ,in unele cazuri, pot fi necesare 3-4 sedinte.

Ce este EFT?


EFT – Emotional Freedom Techniques (Tehnici de Eliberare Emotionala) Reteta de baza este o cale simpla si usor de folosit care se aplica in aproape orice fel de probleme emotionale si fizice.

Metoda isi are originea in eforturile doctorului american Roger Callahan, care in anii ‘70 a reusit sa-si trateze pacientii folosind metode din medicina traditionala orientala si informatii din teoria cuantica a lui Einstein. Metoda sa (TFT – Thought Field Therapy) a fost preluata si imbunatatita de unul dintre studentii sai, Gary Craig, care este astazi cunoscut in toata lumea drept creatorul EFT – Emotional Freedom Techniques.
Desi metoda a fost initial creata pentru a ajuta in demersurile psihoterapeutice (reduce terapia de la ani sau luni la ore sau minute), a fost modificata astfel  incat este foarte usor de invatat si aplicat de catre oricine intr-un timp foarte scurt.


Cum spuneam aria de aplicatie este larga, iar procedeul in sine este agreat de pacienti. Starea de bine se instaleaza rapid si oricat ar parea de greu de crezut vom rade impreuna si ne vom simti minunat impreuna.
Dumneavoastra decideti, dar nu inainte de a arunca o privire pe beneficii 
Acceptand oferta puteti obtine bune rezultate in diverse situatii cum ar fi:
 -schimbarea obiceiurilor si comportamentelor nedorite sau modul de gandire autolimitativ;
- panica / anxietate
- frici / fobii: (vorbit in public, inaltime, serpi, paianjeni si alte insecte, claustrofobie, dentist, ace, ascensoare, zbor, respingere, sex, apa, boala, singuratate, esec, caini etc)
- depresie
- furie
 - dependente (dulciuri, alcool, cafea, droguri etc)· 
 - traume, abuzuri (fizice sau emotionale), doliu
 - sindrom de oboseala cronica, stres
 - insomnie
 - probleme de vedere
 - obezitate/slabire
  - anorexie/ingrasare
 - dureri (de orice fel – cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, dureri generale etc)
 - alergii, lupus, psoriazis
 - hipertensiune, diabet, astm
 - disfunctii sexuale, probleme urinare etc
 - cresterea performantelor scolare/profesionale

Programari la telefon: 0746181199

Plata se va  face in avans numerar sau in contul nr RO72CECEB00108RON3445388  deschis la CEC BANK, S.M.BUCURESTI pe numele Ion Victoria

Costul este de 100 lei.