miercuri, 3 iulie 2013

Oferta de vara - 2 sedinte de relaxare prin metoda Tehnicii de Echilibrare Emotionala la DOAR 60 lei!

Scapati de stress-ul zilei de luni si incepeti saptamana relaxati ! Oferta de vara - 2 sedinte de relaxare prin metoda Tehnicii de Echilibrare Emotionala la DOAR 60 lei!
Sentimentul neplacut de luni dimineata este binecunoscut: ceasul suna enervant de ascutit si in secunda urmatoare o mana cade nervoasa pe butonul soneriei, care amuteste. Pentru cateva minute va bagati capul sub perna de parca ati vrea sa amanati desprinderea de confortul caminului.
Si totusi este luni dimineata...constientizati: 
 trebuie sa o iau de la capat. Alta saptamana de nervi, alergat printre masini, nervi la semafor ori in trafic, etc.”.
Ce riscati cand situatia se perpetueaza?
Cel mai comun este disconfortul, apoi mobilizarea dificila, randament scazut la serviciu, relationare si comunicare defectuoasa, neplacerea de a mai ramane in acel colectiv. 
Cand ati ajuns in acest stadiu veti dori sa va schimbati job-ul. Nu va trece prin gand ca nici job-ul, nici colegii, nici ziua de luni nu sunt vinovati de ceea ce traiti, ci emotiile dumneavoastra. 
Modul cum va gestionati emotiile va determina starea de bine si calitatea vietii. 
Cand stress-ul, nemultumirile si oboseala treneaza, ele pot genera adevarate depresii.

Ce obtineti  dupa 2 sedinte de relaxare prin tehnici de echilibrare emotionala?
 Dupa 2 sedinte de relaxare prin tehnica de echilibrare emotionala ziua de luni va fi pentru dumneavoastra un prilej de afirmare, nu pentru ca bronzul va vine bine, nici pentru tinuta impecabila, ci pentru atitudinea interioara, pentru buna dispozitie reala nu fortata.
Veti putea sa va bucurati cu adevarat de week-end, pentru ca sentimentul neplacut al zilei de luni se instaleaza inca de duminica seara.
Veti invata sa practicati, singuri, acest gen de relaxare la nevoie.
 Aria de aplicatie  este larga si rezultatele sunt rapid simtite.
In intalnirea de luni vom aborda problema, o vom  discuta si ne vom opri asupra asertiunii potrivite cazului dumneavoastra, apoi vom exersa tehnica propriuzisa.
Putem aborda neplacerea de a ne trezi dimineata, neplacerea zilei de luni, neimpliniri, oboseala, stari emotionale cu incarcatura negativa, eliberarea de un comportament adictiv.
In intalnirea de miercuri vom verifica ce a mai ramas din tema abordata luni si intarim rezultatele obtinute sau putem aborda o alta tema, dupa caz.
Sedinta poate dura maxim 50 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu